Magazin > VIP
23 ogledov

Nicole doživela živčni zlom

Joel spravlja Nicole ob pamet. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Nekdanja najboljša prijateljica Paris Hilton, Nicole Richie, je pred nekaj dnevi doživela živčni zlom. Razlog za njene težave naj bi bil zaročenec Joel Madden.

Nicolin izbranec Joel Madden je namreč po besedah prijateljev premalo angažiran za poroko in njuno zvezo. Podobnega mnenja je kajpada tudi Nicole, ki je nad zaročencem obupala že pred meseci.

 

28-letna zvezdnica je junija namreč odpovedala poroko, češ da se Joel premalo posveča njunima otrokoma ter da ves čas misli le na svoj bend in prijatelje. Njegovo ignoriranje družine pa je očitno postalo tako moteče, da je Nicole pred nekaj dnevi pristala v psihiatrični bolnišnici.

 

Njeno stanje se po besedah zdravnikov še do danes ni izboljšalo, še več – bojijo se, da bo morda doživela še en živčni zlom. "Počuti se, kot da bi se ji zrušil cel svet. Njene misli so popolnoma negativne," je razkril njen bližnji prijatelj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.