Magazin > VIP
34 ogledov

Nicole in Lewis sta zaročena!

Lewis Hamilton, Nicole Scherzinger Flynet
Oče popularne pevke Nicole Scherzinger je medijem razkril, da se je njegova hči zaročila z dolgoletnim fantom Lewisom Hamiltonom.

Nicole in Lewis sta skupaj približno štiri leta, vmes pa je imela njuna zveza več vzponov in padcev. A kot kaže, je zdaj vse kot v pravljici, saj sta se po besedah Nicolinega očeta pred kratkim zaročila. "Ste že slišali za zaroko? No, naj vam povem, da sta zaročena," je britanskemu časniku Mail on Sunday izdal Alfonso Valiente.

Dvainpetdesetletni Alfonso je časniku še zaupal, da je zelo navdušen nad svojim zetom, saj je "zelo prizemljen in dober človek". Prvič pa ga je spoznal šele lani, ko so skupaj preživeli počitnice na Havajih. "Zelo je iskren in vidi se, da sta z mojo hčerko zelo srečna."

Lewisov tiskovni predstavnik zaenkrat še ni hotel komentirati Alfonsovih besed, je pa Nicole pred kratkim namignila, da se želi ustaliti z Lewisom. "Rada bi se poročila z Lewisom in z njim imela otroke," je povedala 32-letna pevka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.