Magazin > VIP
20 ogledov

Nicole Kidman grdo zbil paparac

Nicole Kidman paparac nesreča
1/8
FameFlynet
Paparac na kolesu se je včeraj grdo zaletel v avstralsko igralko Nicole Kidman, ko se je ta ravno vračala v svoj newyorški hotel.

Nicole Kidman si je včeraj v elegantni obleki in visokih petah ogledala modno revijo Calvina Kleina, potem pa se odpravila nazaj v svoj hotel, kjer je pred vhodom vanjo silovito trčil paparac na kolesu, Carl Wu. Ta je v igralko pridrvel tako močno, da jo je kar sezulo, Nicole pa je morala na noge pomagati njena asistentka.

V trenutku, ko je Wu hotel narediti posnetek 46-letne zvezdnice, kako se vrača v hotel, je izgubil nadzor nad kolesom, in tako se ni mogel izogniti trčenju vanjo.

Ameriška spletna stran TMZ poroča, da je hotela Nicole sprva tožiti paparaca, a ko so na prizorišče prišli policisti, ga niso hoteli aretirati, temveč so mu le napisali kazen, ker se je vozil po pločniku. Kidmanova na srečo ni utrpela hujših poškodb.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.