Magazin > VIP
26 ogledov

Nicole odpovedala poroko

Nicole Richie Žurnal24 main
Zafrustrirana Nicole Richie je odpovedala poroko, saj meni, da njen zaročenec ne posveča dovolj časa njunima otrokoma.

Nicole Richie svojemu zaročencu Joelu Maddenu velikokrat očita, da njunima malčkoma, dveletni Harlow in devetmesečnemu Sparrowu posveča premalo pozornosti.

"Za zdaj je poroka odpovedana,“ so povedali neimenovani viri blizu para. "Nicole se zdi nedopustno, da Joel večino svojega časa posveča delu, zato zdaj dvomi v njegovo predanost družini. Moti jo, da ga bolj zanima turneja s prijatelji in popivanje po barih kot preživljanje časa v krogu družine.“

Medtem se zvezdnica sooča še z eno težavo. Sodni organi so ji namreč pogojno kazen iz leta 2006 podaljšali za še eno leto, saj 28-letnica v času služenja kazni ni izpolnila vse dolžnosti, ki bi jih morala.

Pestra zgodovina

Med drugim bi se morala udeležiti več seminarjev in predavanj o zlorabi alkohola, ki so bili del obsodbe izpred štirih let, ko so Nicole aretirali zaradi vožnje v napačno smer na losangeleški avtocesti. Obtožena je takrat priznala, da je kadila marihuano in vzela poživila, preden je sedla za volan.

 

Tri leta pred tem so jo aretirali zaradi posedovanja heroina in vožnje z neveljavnim vozniškim dovoljenjem.

 

Krivi so otroci

Nicolin odvetnik je v njen zagovor povedal, da je omenjena izobraževanja in predavanja o alkoholu izpustila zaradi svojih otrok, za katere je morala skrbeti v času prestajanja kazni.

 

In ravno zaradi tega, ker se ni udeležila zadostnega števila seminarjev, so se sodni organi odločili, da Nicolino pogojno kazen podaljšajo do marca prihodnje leto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.