Magazin > VIP
28 ogledov

Nicole pred kamerami planila v jok

Nicole Scherzinger joka
1/6
Youtube
V ameriški različici šova X Faktor je pred dvema dnevoma izpadla obetavna 13-letna pevka Rachel Crow, kar je močno razburilo članico žirije, Nicole Scherzinger. Ta je padla v histeričen jok, tolažiti pa jo je morala kolegica Paula Abdul.

Žirija, ki jo sestavljajo Nicole Scherzinger, Paula Abdul, L.A. Reid in Simon Cowell je imela v četrtek zvečer težko nalogo - v polfinale so morali poslati 20-letnega Marcusa Cantyja ali 13-letno  Rachel Crow. Simon in Paula sta se strinjala, da si polfinale bolj zasluži Rachel, L.A. pa je glasoval za Marcusa. Končna odločitev je zato padla na Nicolina ramena. Če bi se odločila za Marcusa, bi bil rezultat izenačen in bi zmagovalca morali določiti gledalci, če pa bi se odločila za Rachel, bi Marcus izpadel, tega pa tudi ni hotela. Zato se je s solzami v očeh odločila za Marcusa in vse skupaj prepustila občinstvu.

A gledalci so izglasovali, da si polfinale bolj zasluži Marcus, kar pa je strlo tako Rachel kot Nicole. 13-letna pevka se je zgrudila na tla in histerično jokala, Nicole pa se je vsa obupana držala za glavo. Rachel je tolažila njena mama, kateri je najstnica vsa obupana govorila: "Mama, obljubila si mi, obljubila si mi!" Nicole pa je morala tolažiti Paula. Več si oglejte v pripetem videu, na četrti minuti in dvajset sekund.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.