Magazin > VIP
18 ogledov

Nicole Richie je poročena

Nicole Richie in Joel Madden sta se poročila 11. decembra letos. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Po dveh otrocih in štirih letih skupnega življenja sta Nicole Richie in Joel Madden v soboto dahnila usodni da.

Na poročno slavje, ki je potekalo na posestvu njenega očeta Lionela Richieja na Beverly Hillsu, sta povabila okoli 130 bližjih članov družine in prijateljev. Na posestvu so postavili dva velika šotora, med povabljenci pa je bilo opaziti tudi nenavadnega gosta – slona.

Sicer pa sta se mladoporočenca odločila za tradicionalno slavje. Prstana jima je oblikoval zlatar Neil Lane, ki je zanjo oblikoval tudi zaročni prstan. "Želela sta si staro hollywoodsko glamurozno poroko," je povedal vir blizu para. "Nicole si je zamislila nepozabno poroko, elegantno slavje za samo najbližje prijatelje in družino na ta posebni dan."

Nevesta je nosila poročno obleko Marchesa, vredno okoli 20 tisoč dolarjev.

Med povabljenimi je bil tudi ženinov brat dvojček Benji Madden, na poroko pa so prišle tudi Gwen Stefani, Ashlee Simpson in Samantha Ronson. Nekdaj Nicolina najboljša prijatljica Paris Hilton pa poročnega vabila ni dobila.

Par je skupaj štiri leta, imata pa dva otroka, dveletno hčerko Harlow in enoletnega sina Sparrowa. Zaroko sta oznanila v začetku leta. Za mladoporočenca je to prvi zakon. Nicole je bila prej sicer devet mesecev zaročena s pokojnim Dj-jem Adamom Goldsteinom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.