Magazin > VIP
38 ogledov

Nicollette proti gospodinjam

(Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Igralka Nicollette Sheridan je vložila tožbo proti svojemu nekdanjemu delodajalcu Marcu Cherryju, ker naj bi jo ta med snemanjem popularne serije Razočarane gospodinje duševno zlorabljal.

Nicollette Sheridan, ki je pri snemanju Razočaranih gospodinj sodelovala skoraj pet let, je razkrila, da naj bi jo nekdanji delodajalec Marc Cherry duševno trpinčil.

 

Po besedah 46-letne igralke se je ustvarjalec serije nad njo spravljal vrsto let, poleg tega pa naj bi prav on dosegel, da je njen lik umrl. Zvezdnica se je zato odločila za tožbo, v kateri od Cherryja zahteva skoraj petnajst milijonov evrov odškodnine za duševne bolečine.

 

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Klofute na snemanju

Nicollette je v obtožnici med drugim tudi navedla, da jo je Marc septembra 2008 na snemaju celo večkrat udaril, a njeni zgodbi ni verjel nihče. "Njegovo agresivnost in divji temperament ignorirajo prav vsi," je povedala igralka in dodala, da se tako vede tudi do preostale ekipe.

 

Po Nicollettinih navedbah naj bi se Marc spravil še na Teri Hatcher. "Ko je izvedel, da se tudi Teri pritožuje nad njim, je brez dlake na jeziku povedal, da upa, da jo bo kmalu zbil avto in da bo umrla."

 

Ustvarjalci serije so njene besede vzeli resno, zato so se lotili preiskave znotraj studia ABC. "Odločili smo se raziskati, ali je bil Marc Cherry resnično nasilen do Nicollette. Odkrili smo, da v tem ni kaj dosti resnice."

 

Bivša razočarana gospodinja bo očitno morala počakati na sodni proces, da bo lahko dokazala krivdo nekdanjega delodajalca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.