Magazin > VIP
16 ogledov

Nicollette vrača klofuto

Sheridanova se ne bo pustila zlahka odpraviti. ABC toži za 20 milijonov. (Foto: Žurnal24 main
Tožba. Nekdanja razočarana gospodinja navaja nova dejstva.

Odvetniki odpuščene razočarane gospodinje Nicollette Sheridan, ki je aprila lani vložila 20 milijonov dolarjev težko tožbo proti avtorju serije Marcu Cherryju in TV mreži ABC, so k sedmim točkam obtožnice dodali še dva odstavka. 

V obtožnici Sheridanova ABC in Cherryja, ki jo je pred dvema letoma udaril v obraz in se žaljivo vedel tudi v prihodnje, obtožuje neupravičene prekinitve pogodbe, napada in diskriminacije, zdaj pa so njeni odvetniki v novo različico vključili tudi takratne izgovore televizijske 
mreže. 

Napad utemeljili z napotki 
Na ABC naj bi igralki ob incidentu zatrdili, da so preiskali obtožbe o fizični zlorabi na snemanju serije Razočarane gospodinje in da jo je Cherry na snemanju zgolj potapkal po obrazu, s čimer naj bi ji svetoval, kako odigrati sceno, v kateri njen lik prejme zaušnico. 

Sheridanova v tožbi dodaja, da so ji na ABC po sporu naročili, naj se vrne na delo in naj v duhu profesionalizma vztraja do konca sezone, dva meseca pozneje pa so ji neprofesionalno odpovedali pogodbo.

Rezultat odpovedi je bila nepričakovana smrt njenega lika, težavne in spletkarske nepremičninske agentke Eddie, Sheridanova pa si je ob vsem tem morala nadeti še vesel obraz za medije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.