Magazin > VIP
1889 ogledov

Nika Ambrožič Urbas: Umiriti se moram

Nika Urbas Mediaspeed
Modna oblikovalka in žirantka v oddaji Zvezde plešejo, Nika Ambrožič Urbas, pravi, da se je naučila, kako si priboriti čas zase.

Modni strokovnjakinji Niki Ambrožič Urbas, ki se nam je kot žirantka šova Zvezde plešejo prikupila s svojimi domiselnimi komentarji, ni dolgčas. Lepotica se je s soprogom, novinarjem in glasbenim poznavalcem Matjažem Ambrožičem, pred nekaj meseci po 16 letih preselila iz Londona nazaj v Ljubljano. Preden sta spakirala kovčke, sta bila zaposlena s prenovo stanovanja, nam je zaupala pred časom, in dodala, da je bil glavni razlog za selitev „brexit“. "Brexit bremeni vse. Po eni strani smo državljani EU povsem upravičeno zaskrbljeni, zlasti kar zadeva življenje v Angliji v prihodnje. Z izjemo nekaj precej ohlapnih stališč, ki jih je v znak podpore izrekla premierka Theresa May, nam namreč nihče ni zares zagotovil, da bodo v post-brexit Angliji naše pravice enake, kot so zdaj. Čuti se tudi vse večji odklon do Evrope, kar je povsem odveč. Pa seveda skrb, ki pritiče zaprtih mej, težav povezanih s potovanji nenazadnje pa tudi vse več zahtevanih postopkov pri zaposlovanju. Na drugi strani pa so domačini, ki so podobno obupani. Bojijo se recesije, podražitev, zaprte kulture, tega, da bi Anglija izgubila gospodarsko pozicijo in s tem dobro ime. Nihče ne zna napovedati, kaj se bo zgodilo. Vsekakor pa je večini jasno, da se obetajo precej zapleteni časi."

Za simpatično žirantko so tako pestri časi, ki so zahtevali svoj davek. Kot je sedaj razkrila na Instagramu, je prišla do točke, ko si je morala vzeti nekaj časa zase. "Dosegla sem točko, ko čutim, da si moram vzeti nekaj več časa zase. Umiriti se moram. Jesen in pomlad sta obdobji, ko zaradi obilice projektov skoraj praviloma pregorevam, z leti pa sem se naučila umakniti se, revitalizirati in znova zadihati na polno. Le tako lahko poskrbim za polno delovanje svojega telesa. Z občutkom zase in umirjenostjo pa se tudi bolj polno zavedam trenutka in tako uživam v svojem delu. Pravzaprav iz tega lahko razvijem nasvet: ne dovoli, da bi ti vsakodnevna preobremenjenost vzela užitek, ki ga prinaša tvoja ustvarjalnost,“ je zapisala Nika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dosegla sem točko, ko čutim, da si moram vzeti nekaj več časa zase. Umiriti se moram. Jesen in pomlad sta obdobji, ko zaradi obilice projektov skoraj praviloma pregorevam, z leti pa sem se naučila umakniti se, revitalizirati in znova zadihati na polno. Le tako lahko poskrbim za polno delovanje svojega telesa. Z občutkom zase in umirjenostjo pa se tudi bolj polno zavedam trenutka in tako uživam v svojem delu. Pravzaprav iz tega lahko razvijem nasvet: ne dovoli, da bi ti vsakodnevna preobremenjenost vzela užitek, ki ga prinaša tvoja ustvarjalnost 💛 Tudi ti redno prakticiraš time-off obdobja? Moje današnje se je začelo z nego obraza, ki sem ga pocrkljala z najljubšimi izdelki @loccitane_si sledilo je nežno in povsem diskretno ličenje, zdaj pa je čas za en dolg sprehod. Ponedeljek je lahko tudi tak!💆🏼‍♀️💅🏻🧸💜🕊 • #loccitaneSI #loveloccitane #BlueImmortelle #IntenseBlendForLife (ad) • • • #lepota #kozmetika #beautycare #beautycommunity #howyouglow #skincare #skincareroutine #skinessentials #beautytip #pursuepretty #thatsdarling #thelifestyle #alliseeispretty #nikaurbas #skincaredaily #skincarelover

A post shared by Nika Ambrozic Urbas (@nikaurbas) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.