Magazin > VIP
49 ogledov

Nika se je pritožila Lopezovi

Nika pravi, da je z J. Lo preživela ves dan in jo spoznala tudi na osebni ravni.
1/2
Žurnal24 main
"Imaš takšno vlogo, ki si jo vsi želijo," je Jennifer Lopez dejala Niki Kljun, ko jo je ta začudena vprašala, zakaj v novem videospotu On the Floor ne bo pokazala svojega plesnega znanja.

Po tem, ko je naša uspešna plesalka Nika Kljun sporočila, da bo nastopila v novem videospotu Jennifer Lopez, smo vsi pričakovali, da bo v njem plesala. Nika namesto tega Jennifer natoči pijačo, njenega izjemnega plesnega znanja pa v videospotu On the Floor ne vidimo.

 

"Jaz v bistvu plešem spodaj, ampak se me ne vidi. Ni bilo niti koreografije, bilo je bolj freestyle, ljudje, ki plešejo v klubu," nam je razložila Nika in dodala: "Tudi jaz sem pričakovala, da bom plesala, saj sem do tega prišla skozi plesno avdicijo. Na snemanju pa je Jennifer rekla: 'Nika, pridi sem, boš z mano v kadru.'"

 

Upoštevala nasvet

Nika je bila nad tem sprva presenečena. "Rekla sem ji: 'Ampak Jennifer, malo mi je čudno, ker ne plešem.' In je rekla: 'Zakaj pa zdaj to govoriš? Imaš takšno vlogo, ki si jo vsi, ki plešejo spodaj, želijo.'"

 

Zvezdnica ji je ob tem dala koristen nasvet, ki ga bo Nika upoštevala tudi v prihodnje: "Če živiš v Hollywoodu, ne bodi ozkogledna. Imaš odličen obraz za model, zato si tudi tukaj zraven mene, plešeš odlično, torej uživaj vsak različen trenutek različnega dela v Hollywoodu," je besede Lopezove povzela Nika in dodala, da je bilo delo z J. Lo čudovita izkušnja.

 

Njeno izjavo o nastopu v videospotu si oglejte v zavihku Video.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.