Magazin > VIP
1325 ogledov

Nika Zorjan priznala, da jo je bilo strah

Nika Zorjan Promo
Ko se je bližal 30. rojstni dan, jo je začelo rahlo "stiskati".

Simpatična dolgolasa Prekmurka Nika Zorjan je 3. decembra dopolnila 30 let. Poleg tega je obeležila tudi deset let glasbenega delovanja in ob tem predstavila še nov videospot ter z njim pospremila svojo novo pesem 'Zadnjič kakor prvič'.

Zabavo za svoje najbližje je pripravila, tako kot se za Prekmurko spodobi, v Prekmurju. "Zbralo se nas je okoli 30. Zbrane sem pogostila z bogračem, gibanico in ostalimi prekmurskimi dobrotami. Vse skupaj smo poplaknili z domačim vinom, seveda pa ni manjkalo glasbe," nam pojasni. Glede na to, da je Nikina celotna družina vpeta v glasbo, dobre glasbe zagotovo ni manjkalo, a Nika je tudi tokrat poskrbela za prav posebno presenečenje. "Res je, ravno na tem praznovanju sem prvič javno zapela to svojo novo pesem in lahko rečem, da je bilo praznovanje ob moji 30-letnici najboljše do zdaj." Praznovanje je trajalo nekje do tretje ure zjutraj, nato je sledil počitek, a kaj kmalu si je Nika v vili, kjer je praznovanje potekalo, privoščila savno ter zatem še vročo kopel. "No, to je bila pa pika na i," z nasmehom doda.

In kako se je Nika počutila, ko se je bližala njena 30-ica?  "Iskreno povedano mi ni bilo najbolj všeč, kar malo sem se bala te številke. Čas res hitro beži in zdi se mi, da sem kar naenkrat pristala na 30." Priznava, da se je zdaj začela spraševati, kaj jo najbolj osrečuje, kakšno glasbo naj predaja ljudem ... "Po eni strani sem se tridesetega rojstnega dne malo bala, po drugi strani pa sem do te prelomnice gojila neko spoštovanje. Zdi se mi, da sem bolj zrela, bolj modra ... Počasi, počasi odraščam," v smehu pove.

Morda se Nikino odraščanje opazi tudi pri njeni novi pesmi, za katero Nika pravi, da je malo drugačna. "To je moja prva osebnoizpovedna pesem, za katero sem napisala besedilo. Začutila sem, da jo moram zdaj dati ljudem in zato nisem čakala. Vesela sem, da se je že takoj dotaknila ljudi, saj takšnih pozitivnih komentarjev do zdaj še nikoli nisem bila deležna. Govori o tem, da je treba narediti korak naprej, četudi še vedno pogrešaš osebo, se zavedaš, da moraš iti naprej zaradi lastne svobode ter da je potrebno sebe postaviti na prvo mesto."

Komentarjev 1
  • Boschtjan Zupanchich 10:20 21.december 2022.

    Meni so se šele po 30 letu začela najboljša leta v tuzemski inkarnaciji, ....