Magazin > VIP
1362 ogledov

Niko za tragično vest izvedel v Avstraliji

niko žižek
1/6
Facebook
Niko Žižek iz šova Kmetija: Nov začetek navdušen nad Avstralijo.

Niko Žižek, ki smo ga spoznali v šovu Kmetija: Nov začetek, se je v torek vrnil iz Avstralije, po kateri se je potepal dober mesec. "Čudovito je bilo. Videl sem Sydney, Melbourne in Gold Coast. Tisti, ki tam živijo že 50 let, so mi povedali, da sem videl več v enem mesecu kot oni v vseh teh letih,“ je Niko povedal za Žurnal24.

Mladenič, ki si je deželo ogledal v družbi sestrične, ki tam študira, je bil najbolj navdušen nad avstralskimi velemesti in visokimi stolpnicami, s katerih je bil razgled prelep. "Fotografiral sem se s koalo in kengurujem,“ je še razkril svetlolasec, ki je opazil tudi lepoto tamkajšnjih mladenk. "Avstralke so lepe, zase pa si bom raje poiskal kakšno iz Slovenije,“ je hudomušno pripomnil.

Zadnje dni v Avstraliji pa je Niku pokvarila vest o smrti Milana Belca, mentorja iz Kmetije: Nov začetek. "Že tam sem izvedel za smrt in upal, da bom lahko odšel na pogreb. V torek sem prišel domov, Miha (Anzelin, op. avt.) je prišel pome na letališče, popoldne pa sva šla na pogreb.“

Milana je na zadnjo pot pospremila velika množica ljudi. Več o tem TUKAJ.

Komentarjev 1
  • EhJa 09:32 20.februar 2016.

    Milan najbrž ni vedel, kdaj pride Niko domov, drugače bi počakal nekaj dni in potem umrl....Prav gotovo je bilo zadnje, kar je hotel, da mu pokvari dopust.