Magazin > VIP
28 ogledov

Nikoli ne reci nikoli

Začudilo me je predvsem Goranovo vedenje, ko smo dobili krave in je rekel, da ji Žurnal24 main
Izpadla tekmovalka resničnostnega šova Kmetija Maja se je na Kmetiji najbolj čudila Goranu.
Kdo na kmetiji je najbolj problematičen in zakaj?
Nikogar ne morem oceniti ravno za problematičnega. Morda me je najbolj motilo Mojčino vedenje in dvoličnost Cirile, ki je do zadnjega dneva izkoriščala mojo nosečnost, da je govorila in pomagala ter si tako nabrala kar dosti točk pri drugih. Ko pa je prišel zanjo odločilen trenutek, mi je zasadila nož v hrbet, in menim, da ga bo še komu, ki ji bo prekrižal pot.

Bi Cirili privoščili zmago?
Jaz osebno ji je ne privoščim, saj je prišla tako daleč in si izborila takšen položaj le zaradi svoje začrtane poti, ki vodi tudi preko drugih. V njej žal ne vidim poštenosti in resnične materinske ljubezni.

Katera je najbolj čudna stvar, ki ste jo doživeli na kmetiji?
Začudilo me je predvsem Goranovo vedenje, ko smo dobili krave in je rekel, da jih v živo še nikoli ni videl, ter seveda pozneje, ko je želel, da z mlekom iz seska ciljajo v njegova usta.

Se vam zdi, da bi tekmovalci tudi v resnici lahko upravljali kmetijo?
Po mojem mnenju bi lahko, vendar dvomim, da bi se za to kdo odločil, še posebno če bi kmetija imela tako malo mehanizacije kot naša.

Izstopili ste iz igre. Zakaj menite, da si lahko privoščite ta privilegij?
Po skoraj treh tednih vztrajanja na Kmetiji sem se odločila, da se javim za dvobojevalko in brž ko mi je Špela ponudila odhod iz kmetije, sem to tudi izkoristila, čeprav sem bila zelo presenečena.

Se boste medijsko še izpostavljali?
Morda, nikoli ne reci nikoli je moj moto.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.