Magazin > VIP
16 ogledov

"Nikoli nista bila zares skupaj"

Scarlett in Ryan se ločujeta po dveh letih zakona. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Mnogi so šokirani nad ločitvijo Scarlett Johansson in Ryana Reynoldsa, a viri trdijo, da to ni nobeno presenečenje, saj igralca nikoli nista bila zares skupaj.

Neimenovani vir je za spletni portal E! News spregovoril, da je bila ločitev Ryana Reynoldsa in Scarlett Johansson pričakovana, saj se med dveletnim zakonom skorajda nista videla.

"Fizično sta bila skupaj tri mesece svojega zakona. Zato ni nič čudnega, da sta se odtujila. Ločitve nista načrtovala, prišla je sama od sebe," je pojasnil vir. "Sprijaznila sta se s tem, da nikoli nista bila par v pravem pomenu besede."

 

Konec bil na vidiku

Besede vira potrjuje tudi izjemno majhno število fotografij, na katerih sta Scarlett in Ryan fotografirana skupaj. Oba sta bila že od nekdaj zelo zaposlena s svojima karierama, zato sta se redko pojavljala skupaj v javnosti. "Delo jima nikoli ni dopuščalo, da bi si vzela čas samo zase."

 

Scarlett pa kljub propadlemu zakonu še vedno upa, da bo kmalu našla nekoga, s katerim bi si ustvarila družino. "Upa, da bo v njeno življenje kmalu vstopil moški, ki bo dovolj samozavesten, da bo lahko sprejel njeno slavo," je še zaključil vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.