Magazin > VIP
14 ogledov

'Nikoli nisva bila res skupaj'

Urška je spet samska. Žurnal24 main
Najbolj znana slovenska ločenka Urška Čepin je spet samska. Njenega razmerja z Danilom Strgarjem je konec, čeprav je Urška za Žurnal24 povedala, da z Danilom nikoli nista bila pravi par.

Kmalu po ločitveni vojni z Alešem Čepinom so se mediji razpisali o novem Urškinem fantu Danilu, ki naj bi osvojil srce sveže ločenke. O zaljubljenem paru se je veliko govorilo, paparaci so ju zasledovali celo na počitnicah. Naslovnice časopisov je trojica polnila tudi, ko naj bi se Aleš in Danilo stepla zaradi Urške.

Le prijatelja?
Štiriindvajsetletna pevka takrat očitno ni imela nič proti, da so Danila označevali za njenega partnerja, zdaj pa trdi, da nista bila nikoli par. "Vsi mediji so pisali, da je Danilo moj fant, na dan so prihajale različne zgodbice, a midva nisva bila nikoli zares skupaj." Nekdanja televizijska voditeljica je ob tem še dodala, da ji mediji pripisujejo romance, s komerkoli se pojavi. "Z Danilom sva le prijatelja. Neko obdobje sva bila malo več skupaj, potem spet ne."

Urška pravi, da z Danilom že nekaj časa nimata stikov, zato jo je novica, da naj bi bil on eden od Slovencev, ki so bili v Peruju aretirani zaradi tihotapljenja nedovoljenih drog, zelo presenetila. "Sama sem za to izvedela iz medijev, tako da o tem ne vem čisto nič. Kolikor vem, se on s takšnimi stvarmi ni nikoli ukvarjal. Če pa ta vest drži, se mi smilijo tako on kot njegovi starši," je za Žurnal24 še povedala Urška. Sicer pa naj bi bil Danilo po zanesljivih podatkih policije njihov stari znanec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.