Magazin > VIP
22 ogledov

Nima denarja za preživnino

Brendan Fraser FameFlynet
Igralec Brendan Fraser pravi, da nima denarja za preživnino, ki na leto znaša 900 tisoč dolarjev (674 tisoč evrov).

O Brendanu Fraserju zadnja leta ni bilo veliko slišati. To naj bi bil tudi razlog, da nima več denarja za preživnino za svoje tri sinove. Ta namreč znaša 674 tisoč evrov.

Fraser se je s svojo nekdanjo ženo Afton Smith, od katere se je ločil po desetih letih zakona, srečal pretekli teden na sodišču. Smithova pravi, da ne namerava odstopati od zneska. Kot pravi, ji je Fraser leta 2009, ko sta se ločevala, prikril pogodbe za prihajajoče filme. Z njimi naj bi zaslužil kar devet milijonov dolarjev (6,7 milijona evrov).

Fraser je na pričanju med ločitvijo celo izjavil, da z igranjem v prihodnosti ne bo zaslužil niti ficka. Sedaj je priznal, da je v zadnjih letih dobil nekaj vlog, se je pa menda njegovo zdravstveno stanje tako poslabšalo, da ne bo nikoli več spadal med velike zaslužkarje. Katere zdravstvene težave ga mučijo, sicer ni znano. Je pa režiser Mumije povedal, da se je igralec med snemanjem poškodoval. Od takrat naj bi imel bolečine v križu in kolenu.

Proces se bo nadaljeval naslednji teden.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.