Magazin > VIP
495 ogledov

Hči Tine G. že osvaja svetovne odre

Tina Gorenjak mediaspeed
Pravijo, da jabolko ne pade daleč od drevesa. Ena najuspešnejših in najprivlačnejših domačih igralk Tina Gorenjak se lahko pohvali tudi s številnimi talenti hčerke Nine.

Kar se talenta tiče, pravijo, da vse ostane v družini. Tako je tudi pri Tini Gorenjak in njeni hčerki Nini, ki je kljub svoji mladosti izredno nadarjena plesalka in prava popotnica: "Všeč mi je, da je tako samostojna, da gre s skupino v tujino, se tega veseli in se znajde. Zdi se mi, da to daje otroku določeno samostojnost in razgledanost. Tudi sama sem pri njeni starosti z isto skupino hodila po celem svetu. Prepotovali smo velik del sveta in verjetno sem ravno zaradi tega tak popotnik. Za otroke se mi zdi to krasno. Nino spremljam več ali manj na vseh nastopih, tudi v Beogradu in Turčiji so že bili," nam je zaupala privlačna igralka. Kljub podobnim talentom pa Tina pravi, da gre hči povsem svojo pot:

"Hodi predvsem po svojih stopinjah. Pomembno se mi zdi, da otrok dela tisto, kar si sam želi, in ne tisto, kar si želijo starši. Glede na to, da Nina hodi k baletu, v glasbeno šolo, na risanje in k angleščini, mi velikokrat rečejo, da je mami ambiciozna. Vendar jo vsak začetek septembra vprašam, ali jo resnično vse to zanima. Če si ona tega želi, je najmanj, kar ji moram nuditi, to, da jo vsako popoldne vozim na vse te dejavnosti."

Tina nam je še zaupala, da bi Nino podprla tudi pri odločitvi za igralski poklic: "Mislim, da Nina tako veliko ve o igralskem poklicu, in če bi se odločila zanj, bi bilo to resnično iz srca, saj se zaveda tudi vseh slabih plati tega poklica. Rekla bi ji: Ni ti pomoči (smeh)."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.