Magazin > VIP
192 ogledov

Nina in Anže svojo ljubezen vtetovirala

Nina Šušnjara Anže Zalar
1/3
Mediaspeed.net/Žurnal24
Znana golobčka sta svojo ljubezen okronala s tetovažama.

Del novega resničnostnega šova Sladko življenje na Planet TV, v katerem bodo domači estradniki razkrivali svoje življenje, bosta tudi oblikovalka Nina Šušnjara in njen fant, plesalec in sin nekdanjega ministra Anže Zalar.

Gledalcem bosta razkrila delček svoje intime, videli bomo celo, kako sta svojo ljubezen ovekovečila s podobnima tetovažama. Nista se sicer odločila, da si vtetovirata imeni drug drugega, temveč za malce drugačno povezavo. Anžetova rebra tako po novem krasi napis Every sinner has a future (Vsak grešnik ima prihodnost, op. a.), Nina pa nam je zaupala, da si je izbrala prvi del reka, ki se glasi Every saint has a past (Vsak svetnik ima preteklost, op. a.), in krasi njen nart.

"Vedno sem bila proti tetovažam, a dosegla sva točko v zvezi, ko si nekateri kupijo psa, ker pa midva za to nimava časa, sva si kot potrditev ljubezni omislila tetovaži. To je bila moja prva in z modnega vidika si jih ne želim več, saj mi načeloma ni všeč, če je ženska tetovirana," nam je zaupala Nina.

Komentarjev 2
  • jaki 09:13 27.februar 2014.

    znana golobčka...majebitese!

  • antitrust 08:16 27.februar 2014.

    Tale Šušnjara je res prav grda!