Magazin > VIP
103 ogledov

Nina Ivanič na urgenci po prometni nesreči

Prometna nesreča
1/5
Žurnal24 main
V zgodnjih večernih urah se je na križišču Celovške ceste in Bravničarjeve ulice v Ljubljani zgodila prometna nesreča. V njej je bila udeležena tudi igralka Nina Ivanič.

Potem ko smo poročali, da se je na križišču Celovške ceste in Bravničarjeve ulice v Ljubljani v zgodnjih večernih urah pripetila prometna nesreča, smo dobili namig bralca, da je bila v nesrečo vpletena znana slovenska igralka Nina Ivanič. To nam je potrdil tudi njen mož, Matjaž, ki se je oglasil na njen telefon, medtem ko je bila igralka na ljubljanski urgenci. Na srečo je z Nino vse v redu. "Z njo ni nič hudega," nam je povedal.

Kako pa je prišlo do nesreče? "En divjak nama je zaprl pot. Midva sva šla naravnost, on pa je zavil desno pred naju. Grozljivo," je bil razburjen Ninin mož.

Komentarjev 5
  • Skippy 12:00 05.julij 2012.

    jaz sicer ne vem, kje ti živiš, ampak jaz teh divjakov ne vidim nikjer.

  • Bozidar.Frelih 07:25 05.julij 2012.

    že rumeno, že !!!

  • Bozidar.Frelih 07:24 05.julij 2012.

    Ne vem kako je po drugih cestah ampak za Celovško lahko rečem da se počasi spreminja v čisto norišnico. Včasih je kdo smuknil mal skozi rdečo, zdaj se že kot po pravilu vozi v krvavo rdečo. Ko imajo drugi prižgano ...prikaži več še rumeno folk mirne duše zapelje v križišče. Danes zjutraj je bil en opel iz Celovških dvorov ... Nadzora pa nikjer nobenega ... tako da bo še pokalo ....