Magazin > VIP
35 ogledov

Nina je pojedla 20 uspavalnih tablet

Nina naj bi skušala storiti samomor zaradi razhoda s Fabriziem Corono. Žurnal24 main
Nina Morić je pretiravala s količino uspavalnih tablet, a njena odvetnica trdi, da ni šlo za poskus samomora. Življenje ji je rešil prijatelj, ki je bil pri njej doma.

Manekenka Nina Morić naj bi vzela dvajset uspavalnih tablet. Prijatelj, ki je bil takrat pri njej, je pametno in hitro odreagiral. Nino je odpeljal v bolnišnico, kjer so ji izpraznili želodec in ji tako rešili življenje. Zdravniki naj bi 32-letnico napotili k psihiatru.

Nina je pred kratkim končala zakon s Fabriziem Corono, s katerim ima šestletnega sina Carlosa. Zadnji dve leti sta bili zanjo precej stresni. Corona se je zapletel v škandal in celo pristal v zaporu. Par se je že takrat za kratek čas razšel, a si je Fabrizio znova priboril Ninino srce. Nedavno pa naj bi si poiskal drugo. Zagledal se je v 24-letno starleto Belen Rodriguez, ki je v prestolnico mode prišla iz Argentine. Rodriguezova ima za seboj že dve zloglasni zvezi. Hodila je z milanskim nogometašem Marcom Borriellijem in bivšim možem Ivane Trump Rossanom Rubicondijem.

Nina je po moževih škandalih in pristanku v zaporu ostala brez denarja, saj so jima zaprli vse račune. Zamerila mu je moralno prevaro in to, da mora živeti kot podnajemnica. Manekenka je večkrat dejala, da je bila zaradi tega na robu živčnega zloma. Poleg tega pa ne cveti niti njena manekenska kariera, za kar so verjetno krive njene številne lepotne operacije, ki so ji že popolnoma spremenile obraz. Za romanco med Corono in Rodriguezovo je izvedela iz časopisov. Novinarji so ju opazili, ko sta preživljala romantičen vikend v Parizu.

Oglasila se je odvetnica

Odvetnica manekenke zavrača obtožbe, da se je ta hotela ubiti. Daniela Missaglia pojasnjuje, da je Nina le pretiravala s količino uspavalnih tablet, saj je imela grozne težave s spanjem.

" Med prazniki je bila Nina Morić osamljena in ni mogla zaspati. Pomotoma je povečala dozo tablet za spanje," je pojasnila njena odvetnica. " Bila sem pri njej. Je pomirjena, a zelo utrujena. Možnost o namernem poskusu samomora je neresnična. Trenutno je le v težkem obdobju, še posebej po praznikih, ki jih je preživela sama. Več noči ji ni uspelo zaspati. Iz tega razloga je 6. januarja vzela več tablet, a ni razmišljala o posledicah," pravi Missaglijeva.

Prijatelji so ji ob strani

Nino Morić so že odpustili iz bolnišnice in ji pripisali hišno nego ter obiske pri psihiatru. Njen oče, Mirko Morić, je povedal, da se hči bolje počuti. " Spustili so jo domov. O tem, kar je naredila, ni mogla govoriti. Zdaj se bom odpravil v Milano in bom ob njej," je povedal oče. Z Nino pa je v Milanu že njena mati.

Organizatorka modnih revij Snježana Mehun, ki Nino Morić dobro pozna, je presenečena nad dogodkom in je prepričana, da se njena prijateljica ni hotela ubiti. "Nina je ena izmed najmočnejših oseb, kar jih poznam. Predkratkim sva bili skupaj v Milanu in se skupaj smejali," dodaja Mehunova.

" Nino obožujem. Vem, da bo z njo vse v redu. Močna je, kar je pokazala že večkrat v življenju. Vsak od nas ima probleme in Nina se bo iz svojega rešila še močnejša," je Nino podprl Marko Grubnić, hrvaški modni kritik.

Stilist in nekdanji maneken Neven Ciganović, ki pozornost zbuja z lepotnimi operacijami, imel naj bi jih že več kot deset, pa pravi, da je Nina s svojim dejanem želela le vzbuditi pozornost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.