Magazin > VIP
60 ogledov

Nina Morić državi dolžna 800 tisoč evrov

Nina Morić FameFlynet
Ko je bila poročena s Fabriziom Corono, je Nina Morić živela na veliki nogi, kar se ji zdaj grdo maščuje. Državi je namreč dolžna kar 800 tisoč evrov, kar bo odplačevala šest let.

Ko sta bila Fabrizio Corona in Nina Morić še poročena, sta si privoščila marsikaj, med drugim luksuzna stanovanja po vsem svetu in bivanje v hotelih s petimi zvezdicami. Vozila sta se le z najboljšimi avtomobili in razvajala brbončice v najdražjih restavracijah. Davčni uradniki pa so medtem budno spremljali njun razkošen način življenja in prijavljene dohodke, ter ugotovili, da sta zapravila več, kot bi morala. Italijanski mediji poročajo, da je Nina za obdobje med leta 2004 in 2008 državi dolžna kar 800 tisoč evrov, zato bo morala plačati visoko kazen. A uradniki so se odločili, da ji bodo malce pogledali skoze prste in ji ponudili, da lahko dolg odplača v 72 obrokih, po 18 tisoč evrov na mesec. Z obrestmi jim bo tako vrnila 1.296.000 evrov.

Davčni uradniki so sicer že leta 2009 zamrznili Fabriziov in Ninin račun, na katerem naj bi imela 550 tisoč evrov. Luigi Liguori, Ninin odvetnik v Milanu, pa je medtem zanikal pisanja, da je njegova stranka državi dolžna denar, njen stric pa je prepričan, da je za vse kriv njen bivši mož.

Komentarjev 1
  • anja.scuka 12:09 09.junij 2012.

    ** Komentar je bil zaradi neprimerne vsebine odstranjen **