Magazin > VIP
46 ogledov

Nina Morić: Oče me je zlorabljal

Nina Morić Facebook
Hrvaška manekenka Nina Morić je šokirala z izjavo, da jo je njen oče spolno zlorabil. Oče trdi, da gre za grozno laž.

Hrvaško v teh dneh pretresa še en škandal. Manekenka Nina Morić je namreč v intervjuju za italijansko televizijsko postajo Canale 5 povedala, da jo je oče spolno zlorabljal, ko je bila deklica. Zaradi njegovega nasilja je pogosto pristala v bolnišnici, je še povedala voditeljici Silviji Toffani.

"Pri 12 letih sem imela težave, ker sem se hotela poškodovati, saj sem za vse krivila sebe," je povedala Nina, ki očeta ni videla pet let. Povedala je še, da so jo, ko je imela dve leti, ugrabili in je bila ujeta v eni garaži.

"Da bi ubežala nasilju, sem se odločila, da pri 16. letih zapustim Hrvaško. Vse to je pustilo na meni pečat. Zaradi tega sem vse življenje imela težave z moškimi," je povedala.

O svoji izkušnji se je odločila napisati knjigo, da bi opogumila deklice, ki so žrtve družinskega nasilja.

Njen oče je vse navedbe zanikal in napovedal, da bo hčerko tožil. "Vse, kar je bilo povedano, so pošastne in gnusne laži, ki so me zelo prizadele. Za vse nadaljnje izjave in dejanja, zaradi lažnih obtožb moje hčerke in anonimnih virov, se bom posvetoval z odvetniki in pravico iskal na sodišču. Zaradi vsega tega sem pod velikim stresom," je povedal in želel ostati neimenovan.

"Zadnjih pet let so se rane zacelile, zato zdaj, pri 37. letih, lahko govorim o tej travmi. Z očetom nimam stikov," je še povedala Nina.

Komentarjev 1
  • allstarr111 15:55 04.november 2013.

    Itak da naklada, zakaj tega ni povedala že vsaj 10 let nazaj ??? Zato ker ji je takrat dobro šlo in je itak vse zagonila za koko in je zmanjkalo keša, sedaj bi se rada malo smilila vsem in prodala ...prikaži več kako avtobiografijo. KO pa je vlekla vse kar ji je prišlo pre goflo, jo je bolela patka za vse. attention whore