Magazin > VIP
72 ogledov

Nina o gogo plesalcu: Zgodbo so mediji obrnili

nina big brother Žurnal24 main
"Takoj ko sem prišla ven, me je prijatelj opozoril, da je Alan na te članke zelo negativno reagiral,“ o jezi, ki je izbruhnila po namigovanjih, da je imela z gogo plesalcem razmerje, pravi Nina.

Kot smo poročali, naj bi tekmovalka Big Brotherja Nina med šovom povedala, da je njeno posteljo grel gogo plesalec po imenu Alan. Nina je menda izjavila, da njuna zveza ni trajala dolgo, ker sta bila oba preveč zaposlena. Tibor se je takoj spomnil na Alana Polovića, s katerim je skupaj gulil šolske klopi, ta pa je pisanje tabloida za naš portal ostro zavrnil.

Kaj točno je v šovu izjavila, smo sedaj vprašali tudi Nino. "Zgodbo so mediji obrnili. Z Ano sva se pogovarjali, da se ji zdim znana. Tako sva prišli do tega, da sem sodelovala v šovu Zmenek na slepo. Nato je pripomnila, da ji je bil v šovu nekdo zelo simpatičen in v njenem opisu sem prepoznala Alana. Povedala sem, da se še vedno pogovarjava in da se kdaj pa kdaj tudi vidiva, nisva pa imela nič resnega oziroma razmerja. Tibor je najin pogovor pokomentiral in prav tako prepoznal Alana. Mediji pa so nato zgodbo obrnili in pisali, da sem rekla, da sva imela afero,“ je za Žurnal24 povedala Nina in dodala, da je Alana takoj po izselitvi kontaktirala: "Takoj, ko sem prišla ven, me je prijatelj opozoril, da je Alan na te članke zelo negativno reagiral. Ko sem se pozanimala, kaj točno je bilo napisanega, sem mu poslala sporočilo in mu razložila, kaj sem rekla ter da bom medijem poskušala zadevo pojasniti.“

Nina pravi, da sta vse razčistila in da ostajata prijatelja. "S temi zgodbicami se nisem pretirano obremenjevala. Ni pa mi bilo vseeno, ker je bila v zgodbo vpletena tretja oseba iz moje družbe. Zavedam se, kaj pomeni medijska pozornost in da bodo mediji poskušali vsako malenkost napihniti,“ je še povedala Mariborčanka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.