Magazin > VIP
858 ogledov

Nina Osenar: "Kar se mene tiče, sem srečno poročena"

Nina Osenar in Dejan Kontrec Iztok Kurnik
Nina Osenar pravi, da se je njeno življenje zaradi Dejana Kontreca zelo spremenilo.

Ena najlepših vesti letošnjega leta o naših estradnikih je bila vest o ljubezeni med televizijsko voditeljico Nino Osenar in Dejanom Kontrecem, sekretarjem Hokejske zveze Slovenije. Oba je Amorjeva puščica zadela naravnost v srce, saj se je lepotička že po dveh mesecih preselila k svojemu novemu izbrancu. Zveza je tako resna, da je Nina spremenila celo svoj pogled na poroko!

V intervjuju za Vikend je Nina spregovorila o svoji novi oddaji Zaljubljeni v življenje, v kateri jo bomo videli tudi v vlogi neveste, in tudi o Dejanu Kontrecu. Na vprašanje Teje Roglič, ali njen nastop kot  televizijska nevesta morda pomeni vajo za kaj več, je simpatična temnolaska odgovorila: "Kar se mene tiče, sem srečno poročena! (smeh) Imeli bomo rubriko, v katero se bodo prijavili pari, ki se bodo na koncu poročili. Sicer pa nikoli nisem razmišljala o poroki, nisem ena tistih deklet, ki je od malega sanjala o beli obleki in princu na belem konju. Lahko pa rečem, da zdaj gledam drugače na stvari, ki so se mi prej zdele povsem nesmiselne. Dejan mi je v zadnjih štirih mesecih zelo spremenil življenje. Na bolje, seveda.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.