Magazin > VIP
14 ogledov

Nina Osenar: "Ljubim in sem ljubljena"

Nina Osenar Anže Petkovšek
Nina bo kmalu osvajala z novimi projekti, poslovila pa se ne bo niti od televizije.

"Ko bom imela partnerja, bo to tako vesela novica, da jo bom z veseljem delila z mediji," se je na stalno medijsko ljubezensko povezovanje s številnimi moškimi pošalila Nina Osenar. "Jaz sem ljubljena in ljubim, tiste partnerske ljubezni pa bom zelo vesela, ko se bo zgodila, vendar mi tudi sedaj nič ne manjka," je še dodala.

Nina je bila pred kratkim članica žirije na Miss Earth Slovenija in povedala, da se z veseljem spominja svojih modnih začetkov: "Tega je že dolgo nazaj (smeh). No, tako dolgo spet ne, saj nisem mis iz leta petintrideset. Vedno je lepo obuditi spomine in vesela sem, da vidim vso to lepoto. Mlade punce so vedno luštne, te pa so še posebej mlade."

Lepotička pa nas bo kmalu presenetila z novim glasbenim projektom: "Trenutno sem se kar malo zaprla v svojo kreativnost, ustvarjam glasbo, delamo na novih projektih, televizijsko malo pavze, vendar ne prav za dolgo. Moja glasba pa ostaja seksi, v stilu Moment like this, prihaja tudi plošča s posodobljenimi zvoki. Veliko eksperimentiramo in iščemo moj zvok," dodaja Nina.

Komentarjev 2
  • odisej11 14:14 21.september 2011.

    Ubogi revež tisti ki jo bo dobil.

  • albert 11:27 21.september 2011.

    Nina tudi jaz sem ljubljen vendar ne ljubim. Ljubijo me temačne sile,ki mi nabijajo davke,posegajo v moje zasebno življenje,ki mi kradejo, skratka na prefinjen način iz mene delajo Nubo!