Magazin > VIP
86 ogledov

Nina ves prosti čas izkoristi za crkljanje

blok party Katja Uran
Priljubljena pevka Nina Pušlar je pred nekaj meseci postala teta dvojčkoma, ki sta jo popolnoma prevzela. Zvezdnica pravi, da je super teta.

Nina Pušlar poletnih dni ne preživlja na plaži kot večina Slovencev, temveč je zaprta v studiu, kjer nastaja njen novi album, ki bo luč sveta ugledal oktobra. Kot je povedala v intervjuju za revijo Lea, ji je med delovnimi dnevi le uspelo najti čas za nekajdnevni oddih na morju. "Zelo dobrodošel odmik od vsega skupaj, da smo z jasnimi mislimi ustvarjali naprej," je ob tem povedala.

Sicer pa priljubljena pevka vsak prosti trenutek posveti svojima nečakoma Vidu in Anžetu, katerima je menda super teta, je povedala za omenjeno revijo. "Zadnje mesece res uživam v družbi nečakov./.../Ves prosti čas izkoristim za crkljanje in seveda priskočim na pomoč mamici in očku," je še povedala zvezdnica in dodala, da zelo uživa v družbi otrok, saj imajo po njenem mnenju posebno energijo.

Komentarjev 3
  • zic 07:02 09.avgust 2013.

    Zelo luštna punca in značajsko zelo ok. Zelo radi kaj preberemo o res sposobnih pevcih, ki se vsakodnevno ne mečejo ven po raznih šestorazrednih medijih...vemo, da je govora o Grošljcah in Dremeljcah....obup

  • Marko Stopar 05:55 09.avgust 2013.

    NinA pohiti tudi ti, čas beži. Srečno !

  • Andrej Kovačič 23:37 08.avgust 2013.

    zvezdnica? :) prej zvezdica....