Magazin > VIP
8 ogledov

"Nisem le oseba iz revije"

1/12
Žurnal24 main
Kevin Costner. “Če poslušate mojo glasbo, lahko vidite, kdo sem,” pravi igralec, ki je nastopil v Sloveniji.

“V Sloveniji mi je najbolj všeč toplina ljudi, to, kako me obravnavajoje pred nastopom s svojo zasedbo Modern West na Gospodarskem razstavišču razmišljal igralec Kevin Costner. “Imam neobičajno življenje, saj sem slaven, vendar mislim, da so ljudje povsod po svetu enaki. Če si prijazen do njih, bodo tudi oni do tebe,” je povedal.

Kevin Costner je večerjal v Piranu, jaz sem šel pa za Tino Maze navijat v St. Moritz, imam veliko obveznosti.
Costnerja je poslušal tudi Đuro.

Številni znani obrazi
Costner je s svojim bendom zabaval goste na družabnem večeru V družbi slavnih Diners Cluba Slovenija, ki ga je povezovala Katarina Čas. Preden je na oder prišel zvezdniški gost, je zbrane ogrela Maja Keuc, ki je odpela pesem I Will Always Love You (iz filma Telesni stražar, v katerem igra Costner, op. p.), obiskovalci pa so si lahko ogledali tudi Sportinino modno revijo in sodelovali na dobrodelni licitaciji.

Med povabljenci so bili številni znani obrazi, med njimi igralec in režiser Branko Đurić s Tanjo Ribič, stand up komik Vid Valič, nekdanji smučar Jure Košir, poslovnež Rajko Hrvatič in TV voditeljica Erika Žnidaršič.

 Prišli zaradi igralca
Čeprav so bili gostje Diners Cluba Slovenija na Razstavišču predvsem zaradi Costnerjeve bleščeče igralske kariere, je zvezdnik prepričan, da ga ljudje lahko najbolje spoznajo skozi njegovo glasbo. “Če jo poslušate, lahko vidite, kdo sem v resnici. Nisem le oseba iz revije,” je povedal Costner.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.