Magazin > VIP
37 ogledov

Niso iskali tipa, kot je Suzana

Top 4 Suzana Jakšič
1/5
Doris Kordić
Na resničnostni šov Top 4 s Tjašo Kokalj se je prijavila tudi Suzana Jakšič, ki pa ni prišla v ožji izbor. Suzana pravi, da je bila izločena zaradi kuhinje.

Suzane Jakšič se lahko spomnite iz prve sezone šova Big Brother, kamor se je prijavila skupaj s hčerko Tjašo. Primorka se je po nastopu dobro usidrala v slovenske medije, zato je bila hitro opažena, ko se je pred kratkim prijavila na resničnostni šov Top 4 s Tjašo Kokalj, ki se trenutno predvaja na eni od slovenskih televizij.

Vendar pa Suzana med 200 kandidatkami ni imela tistega, kar so žirantje Mojca Majhen, Sašo Todorović in Tjaša Kokalj iskali, saj so jo kmalu odslovili. Suzana nam je povedala, da se je to zgodilo zaradi kuhinje, ki je v tem šovu zagotovo prisotna, pravi. "Ravno iz tega razloga sem se prijavila kot vse ostale, da ja ne bi prišlo do natolcevanj, da imam kakšno prednost, pa se je to vseeno zgodilo. Ali iz razloga strahu punc pred mojimi preteklimi izkušnjami ali ker direktorju T-2, ki je bil član komisije, nisem bila všeč, kar je nazorno pokazal, vendar tega seveda ne bomo videli na zaslonih."

Prijavila se je iz radovednosti

Ob tem nam je še povedala, da se je na šov prijavila bolj iz radovednosti, kot pa iz želje po novi službi. "Ker je to nov resničnostni šov na slovenski sceni, sem se prijavila iz preprostega razloga, zanimal me je namreč njegov kreativni koncept, saj se ukvarjam s tem, da bom sama kreirala nove realityje v sklopu naše oddaje Ujemi sanje, kot sem jih že v Estradi na delu," je razložila in še dodala, da zmage ni imela v mislim predvsem zato, ker "sploh ni bilo jasno navedeno, kje in v katerem podjetju bi to bilo". "Težko na slepo sprejmem neko zaposlitev, sicer pa že počnem, kar me veseli," še pravi.

Žirantje iščejo motiviranost

Po komentar smo se obrnili tudi na ustvarjalce šova, ki so nam povedali, da so žirantje dekleta ocenjevali na podlagi poslanih življenjepisov, motivacijskih pisem in razgovorov. "Kot pri vsakem izboru za delo, je tudi tokrat najbolj odtehtal pogovor, na katerem so kandidatke dobile priložnost, da pokažejo svoje potenciale in ambicije. Nabor dvestotih deklet je bil res pester, izbira pa zelo težka. Kot je poudaril predsednik poslovodstva družbe T-2, Sašo Todorović, je pri kandidatkah bil pozoren na njihovo motiviranost in željo po pridobivanju novih znanj ter izkušenj. Najbolj pa je z njegove strani odtehtala pripravljenost sprejeti nov izziv v svojem življenju, in sicer zaposlitev v uglednem podjetju," so nam še sporočili ustvarjalci.

Komentarjev 4
  • zic 21:48 01.oktober 2013.

    tole bo tak polom...boste vidl...bedna oddaja, škoda keša za vsa ta jajca

  • patron 21:17 01.oktober 2013.

    ahahaha.....koko....š....a je užaljena....

  • bingbong 19:59 01.oktober 2013.

    Kdor piše o tej radodajki ne piše o šovu ampak o slovenskem kurbišču kjer so zvezde take in podobne.