Magazin > VIP
21 ogledov

Niso mu vzeli licence

Murray se je v vseh točkah obtožnice izrekel za nedolžnega. 23. avgusta se bo za
1/11
Žurnal24 main
Sodišče zdravniku Conradu Murrayju, obtoženemu povzročitve smrti iz malomarnosti, ni prepovedalo opravljanja zdravniškega dela v Kaliforniji.

 

Sodnik je tako zavrnil prošnjo zdravniške zbornice za prepoved opravljanja dela zdravniku, ki naj bi zakrivil smrt kralja popa Michaela Jacksona. Če bi mu kalifornijsko sodišče prepovedalo opravljanje dela, bi isto lahko storile oblasti v Nevadi in Teksasu, je bil eden od argumentov Murrayjevih odvetnikov. Murray ima namreč tudi tam ordinacije, v katerih pa ne sme uporabljati anestetikov.

Jackova družina je bila nad odločitvijo vidno razočarana. "To je sranje," je izjavil Jermaine Jackson, ki je tako kot velik del njegove družine prepričan, da je bil Michael umorjen.

Pred sodiščem se je zbralo tudi več Jacksonovih fanov, ki so s transparenti zahtevali pravico za svojega mrtvega kralja. Fotografije oboževalcev si lahko ogledate v galeriji.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.