Magazin > VIP
18 ogledov

Niso se razšli

Sean in Scarlett se nista razšla. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Pred nekaj dnevi so se pojavile govorice, da sta se razšla Sean Penn in Scarlett Johansson. Enako se je govorilo tudi za Cameron Diaz in Alexa Rodrigueza. Nič ni res, pravijo viri.

Sean in Scarlett sta se pretekli konec tedna skupaj pojavila na podelitvi nagrad Guys Choice Awards, kjer sta hotela zlobnim jezikom pokazati, da sta še vedno par. Nekaj pozornosti sta namenila celo fotografom, ki se jih običajno izogibata.

A zvezdnika naj bi kljub temu dajala vtis, da v ljubezni škripa. O tem je prepričan očividec, ki je parček opazoval v zaodrju. "Sploh se nista spogledovala, a se je videlo, da se razumeta. Vsekakor pa nista delovala kot zaljubljen par, med njima je bilo čutiti napetost," je razkril vir.

 

Tiskovna predstavnika Seana in Scarlett zatrjujeta, da so to le zlobna natolcevanja ter da sta igralca še kako zaljubljena. 26-letna zvezdnica se je konec aprila celo preselila k 50-letnemu oskarjevcu, kjer se druži z njegovimi otroki ter bivšo ženo Robin Wright.

 

Cameron ni samska

Lepotica in športnik sta še vedno skupaj, pravijo viri. (Foto: Reuters)

Tudi Cameron Diaz in Alex Rodriguez, ki sta svojo romanco začela februarja, sta menda še vedno skupaj. Parček so v zadnjih dneh večkrat opazili skupaj in viri pravijo, da sta se ves čas poljubljala in izmenjevala nežnosti.

Cameron in Alex se sicer na govorice še nista odzvala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.