Magazin > VIP
22 ogledov

Nista podpisala predporočne pogodbe

William ima močno zaupanje v njuno ljubezen. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Nedavno poročena William in Kate, vojvoda in vojvodinja Cambridgea, pred poroko v petek nista podpisala predporočne pogodbe, so potrdili včeraj.

Viri s kraljevega dvora so potrdili, da pred kratkim poročena vojvoda in vojvodinja Cambridgea pred poroko v petek nista podpisala nobenega zakonsko obvezujočega dogovora. To bi bila sicer zelo praktična poteza v primeru ločitve, sploh glede na pretekle izkušnje z ločitvami na britanskem kraljevem dvoru.

Williamovi prijatelji so povedali, da ima princ dovolj zaupanja v svojo in Katino sposobnost, da bosta prenesla kakršnekoli težave, ki so pred njima. "Williamu so svetovali, da bi bilo dobro imeti kakšen zakonski dogovor. Vendar on ljubi Kate in ji brezpogojno zaupa, zato je bil odločen, da ni potreben nikakršen dogovor."

Mediji so sicer že pred časom pisali o tem, da naj bi William in Kate podpisala predporočno pogodbo, ki določa, da v primeru ločitve otroci ostanejo očetu, Kate pa ne bi bila upravičena niti do dela imetja, temveč samo do mesečne rente, in da bi ostala brez naslova, ki ga je pridobila s poroko.

Po njuni zaroki novembra lani je nekdanji osebni tajnik princese Diane Patrick Jephson dejal: "Če bi bila moja sestra, bi ji rekel, naj se pogodi za dobro predporočno pogodbo," ter ob tem opozoril: "Kate ne gre le v zakon, temveč v posel."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.