Magazin > VIP
173 ogledov

Nives noče biti objekt poželenja

Nives Orešnik Facebook
Nives Orešnik meni, da so Miley Cyrus, Beyonce in Britney Spears slabe vzornice mlajšim puncam.

Nives Orešnik, ki se je pred kratkim slekla za Playboy, meni, da se nekatere ženske ne cenijo dovolj, za kar so krive tudi same. "Dokler se bodo ženske obešale na moške z denarjem, da bi jih ti preživljali, same pa bodo po liniji najmanjšega opora šle skozi življenje in tako ostale brez življenjskih izkušenj, lastnih vzponov in padcev, potem ne bodo dosegle samospoštovanja ali spoštovanja drugih. Težava, ki jo še imajo ženske, pa je, da smo vse prevečkrat obravnavane kot spolni objekt. In Miley Cyrus, Beyonce, Britney Spears in podobne prav nič ne pripomorejo k temu, da bi se to spremenilo,“ je za Leo povedala nekdanja miss in poudarila pomen vzgoje. "Vzgoja je bistvenega pomena. Takrat bi se dekleta morala naučiti samospoštovanja, odločnosti in se znebiti odvisnosti od moškega. Menim, da je vse preveč deklet, tudi iz moje generacije, odvisnih od odnosa in preprosto ne znajo biti same.“

Komentarjev 4
  • URIAH HEEP 17:10 02.november 2014.

    Miley, Britney, Beyonce, Keisha, Lady GaGA... so žrtve MK ULtra programa.Te punce so že od otroštva žrtve spolnega nasilja in so uporabljene od njihovih "handlerjev" v satanističnih ritualih. Če misliš na tole, pol bravo.

  • radsemastimzmesom 17:10 02.november 2014.

    Če pa dotična ga. tole slučajno bere, ji sporočam, da me pa lahko komot kontaktira, pa da še v živo sprobama ...

  • radsemastimzmesom 17:08 02.november 2014.

    Bravo! Zadel si glavico na žebljičku, zato sem ti tudi prilimal +. Dotična g. zgoraj se pa spreneveda, da z razgaljenjem svojega telesa v tej reviji ni predmet poželenja. Jaz priznam, da sem si vse njene slike podrobno pogledal in ...prikaži več neizmerno užival ob samozadovoljevanju in domišljanju, kako se vrti na mojem. ;)