Magazin > VIP
1628 ogledov

Nives Orešnik: "S Črtom nisva več v stikih“

Črt SLavec, Nives Orešnik Facebook
Po slabih dveh letih se je končala ljubezen med nekdanjo Miss Slovenije Nives Orešnik in fotografom Črtom Slavcem.

Lepi par se je razšel pred približno šestimi meseci. "Osebnih stvari ne komentiram. Obema ni do tega, da bi o tem govorila. Nič takšnega se ni zgodilo, da bi bilo omembe vredno. Ljudje se razidejo in gredo svojo pot,“ je za Žurnal24 povedal Črt.

Tudi Nives o razlogih ni želela govoriti, saj svojo zasebnost varuje. Na vprašanje, ali so med njima kakšne zamere, pa je odgovorila: "Nimava stikov. Začela sva kot par in ne kot prijatelja in odnos sva zaključila kot par.“

Sicer pa imata oba polne roke dela. Črt se odpravlja v tujino. "Zdaj me verjetno lep čas ne bo v Sloveniji. Življenje je nepredvidljivo, zato ne vem, kje bom čez dva meseca, kaj šele čez eno leto.“

Nives, ki je po izobrazbi akademska slikarka, pa se je preselila nazaj v Ljubljano in se ukvarja s širitvijo svojega studia za skupinsko vadbo in osebno trenerstvo v Naklem, za letos pa načrtuje tudi razstavo svojih umetniških del.

Komentarjev 2
  • Avatar skeptik
    skeptik 10:21 03.avgust 2016.

    Oba tako znana, slavna in pomembna, da zaslužita članek na prvi strani. Zakaj niste napisali ŠOK, NEZASLIŠANO, NEVERJETNO,..... ali kakšno podobno senzacionalistično pasico?

  • marabunta 10:20 03.avgust 2016.

    ja in ??....edino pametno, da ne komentirata. pač njuna stvar