Magazin > VIP
2897 ogledov

Nizkotni napadi na dekle, ki jo je ljubil Avicii

DJ Avicii Instagram
Tereza Kacerova mora spet poslušati kritike.

Po tem, ko si je švedski didžej Avicii v Omanu vzel življenje, se je razvedelo, da je bil v zvezi s češko manekenko Terezo Kacerova

Ko se je lepotica od njega javno poslovila na družbenih omrežjih, je bila tarča kritik, češ da želi na račun pokojnega zvezdnika zaslužiti, nekateri so jo celo okrivili za njegovo smrt. Tereza, ki ima sina, je pretekli teden sporočila, da je spet našla srečo v ljubezni. Pot do nove sreče pa ni bila lahka, saj je bilo Terezo strah ljubiti.

DJ Avicii Neprimerno? Magazin Aviciijevo dekle objavilo fotografijo "grmička"

A njen novi partner, danski didžej Morten Breum, je bil vztrajen in je počasi razbil zid okoli lepotičinega srca. Tereza je novico, da je spet zaljubljena delila na družbenih omrežjih, in spet se je izkazalo, da nekateri drugim ne privoščijo sreče. Eden od njenih sledilcev je po poročanju Vip zapisal: “Dobro, sedaj ima tvoj sin spet očima. Je to že 10.? Smili se mi.” Nekdo drug pa meni, da Tereza ni dovolj dolgo žalovala: “Logično, da z zapisi o žalovanju nisi mislila resno.”

DJ Avicii Magazin Avicii: Njegovo dekle spet našlo srečo, to je njen novi partner

Velika večina pa podpira novo zvezo mlade mamice in se veseli z njo. “To je darilo iz nebes. Posebna oseba ti ga je poslala in ti sporoča, da je OK.”

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 1
  • Bethany_Ligertwood 16:10 01.julij 2019.

    Začnite zaslužiti z Google $ 7385 - $ 8726 na teden za delo na spletu od vašega doma za 2-3 ure na dan. Redno plačujte vsak teden. Vse kar potrebujete je računalnik, internet povezava in malo prostega časa. Everything in ...prikaži večin the world rests in a popolnoma spremenilo moje življenje. T0 c0me ...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.WebJob98.Com