Magazin > VIP
18269 ogledov

Njemu sedaj Carmen iz Sanjskega moškega izkazuje vso svojo ljubezen

carmen osovnikar Tija Ažman
Takoj jo je osvojil.

carmen osovnikar | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv
Carmen Osovnikar je mama pripravila neverjetno presenečenje. Dolgonoga Mariborčanka bo namreč kmalu praznovala 40. rojstni dan, darilo za to okroglo obletnico pa je dobila že sedaj - maltežana, ki mu je dala ime Gucci.

"Nisem bila doma, ko me je mama klicala, da me čaka presenečenje. Niti sanjalo se mi ni, da je kupila psa," nam je v smehu povedala Carmen in dodala, da si je že nekaj časa želela še enega kosmatinca. "Dolgo že čakam na pomeranca, a ga je zelo težko dobiti. Mama pa je sedaj pregledala trg in našla leglo maltežanov. Vedela je, da bi rada manjšega psa, ki ga lahko vzamem s sabo."

Carmen ima še kužka Asha, ki je star sedem let. Novega prišleka ni bil najbolj vesel. "Ni ga še sprejel. Za njegovo pasmo je značilno, da potrebujejo čas, da se navadijo na spremembe. Gucci bi se igral, Ash pa se umika. Saj bo bolje. Je razvajen in ljubosumen," nam je še zaupala Carmen, ki ji želimo veliko veselja z novim štirinožnim prijateljčkom. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.