Magazin > VIP
25 ogledov

Njuno prvo srečanje precej nerodno

Poroka med Kate in Williamom je napovedana za 29. aprila naslednje leto. (Foto: Žurnal24 main
Nova biografija o princu Williamu in Kate razkriva mnoge sočne detajle, med njimi tudi njuno nerodno prvo srečanje.

Navadno poskušamo narediti dober prvi vtis. No, med Kate in Williamom ni bilo tako preprosto. Nova biografija o trenutno najbolj popularnem kraljevskem parčku, ki jo je napisal Christopher Anderson iz New York Timesa, razkriva, da je bilo prvo srečanje med njima precej nerodno, saj naj bi Kate, ko sta se prvič srečala, povzročila, da se je princ polil s pijačo.

To je sicer le eden izmed mnogih sočnih, čeprav nepotrjenih detajlov iz nove knjige William and Kate, ki bo prišla na prodajne police 21. decembra. Avtor v biografiji razkriva tudi, kako se je princ William na tajnem obisku v Ameriki, kjer naj bi se srečal z ameriško dedinjo Anno Sloan pri njej doma v Nashvillu leta 2004, razvajal z vaflji, šel v kino in nakupoval v Abercrombie & Fitch.

In čeprav je sedaj idealni zaročenec, naj bi se s Kate pred tremi leti razšel na precej nekorekten način. Anderson navaja, naj bi jo William pustil kar prek mobilnega telefona, medtem ko je bila Kate na delu. "Ne bo šlo," naj bi ji rekel, "ni pošteno do tebe." No, očitno se ji je kasneje oddolžil, saj priprave na kraljevsko poroko naslednje leto že potekajo.

Anderson je tudi avtor knjig Barack and Michelle in The Day Diana Died.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.