Magazin > VIP
66 ogledov

No, Pahor se je vsaj "selfieja" vzdržal

bortu pahor in bono twitter.com
Borut Pahor se je na Twitterju pohvalil s fotografijo, na kateri je s pevcem Bonom.

Naš predsednik Borut Pahor se je v Južnoafriški republiki udeležil žalne slovesnosti za Nelsona Mandelo, kjer je med drugim spoznal tudi pevca irske skupine U2, Bona.

Fotografijo z njim je objavil na svojem Twitterju. "Klepet z Bonom @U2 velikim borcem za Afriko in prijateljem Nelsona Mandele #NelsonMandela #NelsonMandelaMemorial,“ se je pohvalil Pahor, ki je isti posnetek s skoraj identičnim tekstom, a prevedenim v angleščino, čez deset minut objavil še enkrat. Tako bodo tudi njegovi sledilci iz tujine vedeli, kdo je moški ob Pahorju.

Veseli pa smo, da Pahor ne spada med politike, ki so se med žalno slovesnostjo ovekovečili s "selfieji" (Fotografiranje samega sebe, op. av.).

Pahor se je sicer fotografiral tudi z Nkoano Mashabane, ministrico za zunanje zadeve, in Frederikom de Klerkom, nekdanjim južnoafriškim predsednikom. 

Komentarjev 5
  • KOJAK 20:02 11.december 2013.

    Je šel preverit če imajo ta črni res daljše!

  • 4krogci 19:49 11.december 2013.

    je verjetno v rusijo z lastnim letalom + zamudo blo ceneje kot pa to dol! Ne pozabit da tud Pahor ni šel z običajnim letom ampak je kr lepo najel letalo za sebe svojo ženičko varnostnike pa njegovo delegacijo + ...prikaži več varnostnike! Plačal bomo pa tko mi kdo pa drug??

  • 4krogci 19:46 11.december 2013.

    Kaj ta topli se je šu dol slikat al kaj? :S :S da mu use po spisku! namesto da bi poskusau vsaj ksn posel zrihtat spotoma ne to pa ne !!