Magazin > VIP
4709 ogledov

No, sedaj pa zvezdnika res ne moreta več trditi, da sta le prijatelja

Lupita in Joshua
1/4
Profimedia
S temi fotografijami sta le še potrdila govorice.

Minilo je pet mesecev, odkar je oktobra odjeknila vest, da se igralec Joshua Jackson ločuje. To je bilo veliko presenečenje, saj se je zdelo, da je njegov zakon z britansko manekenko Jodie Turner-Smith, s katero ima hčerko, srečen. Ločitvene dokumente je vložila lepotica in kot razlog za ta korak navedla nepremostljive razlike. Decembra je bil opažen z zvezdnico filma Črni panter, Lupito Nyong'o, kako se v enem izmed nacionalnih parkov med sprehodom držita za roke. Takrat tega nista komentirala. 

Sedaj pa sta s temi fotografijami le še potrdila govorice, ki so krožile vse od decembra. Lupita, ki je oktobra naznanila konec ljubezni z voditeljem Selemo Masekelajem, je v oranžnih kopalkah tesno objemala in poljubljala Joshuo. Skupaj sta trenutno v Mehiki, kjer praznujeta igralkin 41. rojstni dan. Ob tej priložnosti je Joshua v hotelskem apartmaju Lupito presenetil z ogromnim šopkom rož in baloni.

Kot poroča Daily Mirror, naj bi vir blizu zvezdnikov povedal, da je med njima resno in da Joshua po ločitvi ni več verjel v ljubezen, zato je srečen, ker mu je Lupita dokazala, da se lahko vnovič zaljubi. Lupita je prav tako v prejšnji zvezi doživela razočaranje, saj je takrat ob koncu zveze na Instagramu zapisala: “V tem trenutku je nujno, da delim osebno resnico in se javno distanciram od nekoga, ki mu ne morem več zaupati. Znašla sem se s strtim srcem zaradi ljubezni, ki jo je prevara nenadoma ugasnila.

Kako blizu sta si golobčka, si oglejte v galeriji.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.