Magazin > VIP
38 ogledov

Noče nositi Dianine poročne obleke

Kate Middleton Žurnal24 main
Britanska javnost je šokirana nad dejstvom, da Kate Middleton na poroki s princem Williamom noče nositi poročne obleke, ki jo je na svoj poročni dan nosila princesa Diana.

Po tem, ko je princ William svoji izbranki ob zaroki nadel zaročni prstan, ki ga je nekoč nosila njegova mama princesa Diana, si zdaj želi, da bi Kate na njun poročni dan nosila še njeno poročno obleko.

 

A ko je William Kate priznal svoje želje, ga je ta ostro zavrnila. "Ne, niti slučajno. Ne morem nositi obleke tvoje mame. Nekaj je, da nosim njen prstan, poročna obleka pa je čisto preveč," je po besedah prijateljev povedala 28-letna Kate, ki bo 29. aprila prihodnje leto postala princesa Catherine.

 

Katin odziv pa je bolj kot princa šokiral britansko javnost, ki v njej vidi Dianino naslednico. Odkar sta zaljubljenca sporočila, da bosta dahnila usodni da, pa so Britanci dobesedno zaljubljeni v bodočo princeso. Stalno jo primerjajo s pokojno Diano, zato so še toliko bolj razočarani, da je ne bodo videli v Dianini obleki.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.