Magazin > VIP
17 ogledov

Noče se poročiti z Baumgartnerjem

Felix Baumgartner Nicole Reuters
"Saj nisem nora," je na vprašanje, ali razmišlja o poroki s Felixom Baumgartnerejm, odgovorilo njegovo dekle Nicole Öttl.

Potem ko je Felix Baumgartner skočil z roba vesolja, se ženske nanj lepijo. A postavni Felix je že oddan. Srce mu je ukradla 33-letna Nicole Öttl, ki pa bi, če bi jo Felix zaprosil za roko, njegovo ponudbo zavrnila.

Par namreč živi 500 kilometrov narazen. "Nisem nora, da bi se poročila z nekom, s katerim v kosu nisem prebila več kot tri tedne. Trenutno sva srečna, ker nimava nobenih dolgoročnih načrtov. Ne vem, kako dolgo bo trajalo. Obstajajo pa ljudje, ki so mi svetovali, naj hitro zanosim. Nad takšnim načinom razmišljanja sem šokirana,“ je povedala 33-letnica in dodala, da je Felix na očetovstvo že pripravljen. "Felix si otrok že želi. Verjetno si jih bom nekoč tudi jaz. Zame je pomembno, da je otrokov oče ob meni. Felix se zaveda, da nisem ženska, ki bi svoje otroke sama vzgajala. Jaz doma, on v tujini. Tega pri meni ne bo,“ je še povedala lepotica, ki je zvezo s slavnim Baumgartnerjem označila za „eksperiment“.

Nicole se sicer tudi zaveda, da Felix potrebuje svobodo, zato nanj (še) ne izvaja pritiska.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.