Magazin > VIP
24 ogledov

Noče več polnega skrbništva nad hčerko

Jodie Sweetin FameFlynet
Jodie Sweetin, zvezdnica nekoč priljubljene serije Nora hiša, se ne bo več bojevala za polno skrbništvo nad najmlajšo hčerko, obenem pa odhaja na zdravljenje.

Ameriška revija The National Enquirer razkriva, da se je Jodie Sweetin prijavila na kliniko za zdravljenje odvisnosti, ki stane kar 50 tisoč dolarjev (približno 37 tisoč evrov) na mesec, poleg tega pa je sporočila, da za dveletno hčerko Beatrix ne bo več zahtevala polnega skrbništva. Za omenjeno revijo je povedala, da sta se s tretjim možem Mortyjem Coylom dogovorila, da si bosta skrbništvo delila.

Igralka, ki si jo je javnost najbolj zapomnila kot Stephanie Tanner iz serije Nora hiša, je junija zahtevala ločitev od Mortyja, a si je zdaj premislila. "Veste, razmerja so zapletena," je povedala zmedena 31-letna zvezdnica.

Jodie je postala odvisna od drog po zaključku serije Nora hiša, preprosto zato, ker ji je bilo "dolgčas", je kasneje priznala. Med drugim je odvisna od kokaina in ekstazija, pa tudi od alkohola, a je v preteklosti zavračala zdravljenje. Zdaj pa naj bi se končno spametovala in odšla na kliniko, še dodaja The National Enquirer.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.