Magazin > VIP
39334 ogledov

Nočna mora na Maldivih: Znano Slovenko z reševalnim vozilom takoj odpeljali v bolnišnico

eva centrih Instagram
Dvakrat je padla v nezavest.

Pazi, kaj si zaželiš, saj se ti želja lahko izpolni. Da je treba biti pri pošiljanju želja v vesolje previden, je na lastni koži spoznala tudi naša vplivnica Eva Centrih - njenemu profilu na Instagramu Evina lepotilnica sledi več kot 31 tisoč ljudi.

Lepotica se je s svojim partnerjem Radetom odpravila na sanjske Maldive. Njun dopust se je približeval koncu in par si je zaželel še kakšen dodaten dan v raju. Dobila sta jih 7. Oba sta se namreč okužila s korono. 

"Že zvečer se nisem počutila najbolje. V redu, si rečeš, potapljala sva se, močno sonce ... Zvečer sem se počutila še slabše, Radetu pa je šlo na bolje. Zjutraj sva morala zgodaj vstati, ker sva bila dogovorjena za PCR test," je razkrila Eva, ki je takoj, ko je vstala, začutila, da nekaj ni v redu. V glavi se ji je vrtelo, slabo ji je bilo, čutila je mravljince. "Naenkrat 'blackout', padla sem v nezavest."

Eva je še razkrila, da se je pri padcu udarila in da je, potem ko jo je njen partner dvignil s tal, še enkrat omedlela.

Z reševalnim vozilom so jo odpeljali v bolnišnico, kjer so ji dali infuzijo. Njena temperatura je medtem narasla na 39 stopinj.

Par se je vrnil v hotel, kjer ju je ob polnoči zbudil klic, da sta okužena s covidom. Naslednji dan so ju prestavili v drug hotel, ki se s prvim ne more primerjati ... "Morda se karantena na Maldivih sliši dobro. Ni tako," pravi Eva, ki se je ob tej nočni mori spomnila na pesem Jana Plestenjaka Od pekla do raja. "Tukaj je obratno. Od raja do pekla."

 

 

 

Komentarjev 2
  • ana19 09:35 27.januar 2022.

    Kaj , če se ne bi izpostavljli v teh časih, pptem se pa vračate, nekateri celo brez simptomov in okužite vse okrog sebe. No samo to niste krivi uživači i premožni ampak vlada, ki to dopušča, sicer pa itak vemo, ...prikaži več, kaj je cilj tega sranja.

  • Avatar pantani
    pantani 09:49 26.januar 2022.

    Ma gonte se s takimi članki o neznanih in nepomembnih osebah!!!