Magazin > VIP
4751 ogledov

Nogometaša Arsenala napadajo, da si zasluži lepše dekle, tako jo brani

Declan Rice Profimedia
Zaradi tega je celo izbrisala svoje objave na Instagramu.

Lauren Fryer, dekle Arsenalovega nogometaša Declana Ricea, te dni preživlja pravi pekel, saj so se nanjo spravili številni nogometaševi oboževalci. Zmotil jih je njen videz, očitajo ji namreč, da je predebela. Zaradi tega je bila primorana celo izbrisati svoje objave na Instagramu.

“Lahko je z boljšo”, “kako je lahko z njo”“poglejte njegovo dekle, on pa zasluži toliko denarja”, so se glasili številni komentarji, zaradi katerih je Lauren popolnoma izbrisala svoje objave. Vse se je začelo lani na socialnem omrežju X, ko so uporabniki začeli komentirati, da ne morejo verjeti, da ima Declan tako nizka merila glede videza svoje izbranke. Ustrahovanje je prišlo do te točke, da se je Lauren popolnoma umaknila iz socialnih omrežij, Declana pa so novinarji o njegovem dekletu spraševali tudi na tiskovnih konferencah.

Declan Rice | Avtor: Profimedia Profimedia

Priljubljeni nogometaš je svoje dekle, s katerim sta skupaj že od srednje šole, branil z besedami: “Ona je ljubezen mojega življenja. Zame ne obstaja nobena boljša.”

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.