Magazin > VIP
39 ogledov

Norčevali so se iz trupla Whitney Houston

Whitney Houston Ray J Žurnal24 main
Več kot leto in pol po smrti pevke Whitney Houston je na dan prišla novica, da je policist, ki je med prvimi videl njeno truplo, dajal neprimerne komentarje o mrtvi zvezdnici.

"Prekleto, še vedno je videti dobro, kajne?" naj bi bile besede narednika Terryja Nuttalla, ko je videl truplo Whitney Houston. To je razkril njegov kolega Brian Weir, ki je leto in pol po smrti zvezdnice vložil tožbo na losangeleškem sodišču. V njej tudi trdi, da si je Nuttall drznil odkriti rjuho z mrtve Whitney in tako razkril njeno golo telo vse do intimnih delov, pri čemer jo je neprimerno premeril.

V tožbi je Weir še zapisal, da se je je Nuttall poskušal večkrat dotakniti, pri tem pa je dajal komentarje, kot je, da je "videti precej privlačno za žensko v njenih letih in v tem stanju".

Weir naj bi o tem šele zdaj spregovoril zato, ker naj bi se hotel maščevati naredniku Nuttallu in policijski postaji Beverly Hills, ker so mu odvzeli pomemben položaj pri ekipi SWAT, mu odrekli napredovanje na drugih položajih, ga prikrajšali za posebno izplačilo za svoje dosežke in še in še.

Nekdanji ljubimec razmišlja o tožbi

Medtem pa ameriška spletna stran TMZ poroča, da je Whitneyjin nekdanji ljubimec Ray J ponorel, ko je slišal za obnašanje policista. Ray J naj bi bil v času, ko so našli njeno truplo, pred hotelsko sobo in je menda slišal, da se policisti nečemu smejijo, kar ga je močno ujezilo, zato je vdrl v sobo, a so ga hitro umirili in odpeljali v avlo. Zdaj razmišlja o tožbi policistov zaradi neprimernega vedenja.

Spomnimo, Whitney je umrla 11. februarja lani zaradi utopitve, "vpliva bolezni srca in zlorabe kokaina".

Komentarjev 1