Magazin > VIP
13786 ogledov

Norčevanje iz Melanie: "Nič topline in veselja ne izžareva bolj kot črne žare"

melania trump Profimedia
Uporabnikom Twitterja se ti okrasni predmeti niso zdeli primerni za božični čas.

Prva dama Melania Trump je predstavila božično dekoracijo Bele hiše – zadnjo pod njenim poveljem. 

Letošnji moto se glasi "Prelepa Amerika“ in kot je razložila prva dama, se je želela z dekoracijo pokloniti deželi, ki ji ponosno pravi dom.


Pri okraševanju so prvi dami pomagali prostovoljci iz vseh kotičkov ZDA. "Hvala za vaš čas, navdušenje in predanost. Poskrbeli ste, da se je duh miru in veselja razširil po zgodovinskih sobanah in hodnikih ljudskega hrama,“ se jim je Melania zahvalila.

Odziv na dekoracijo je večinoma pozitiven. Nekateri so sicer spomnili, da je Melania v pogovoru s Stephanie Winston Wolkoff, nekdanjo prijateljico in svetovalko v Beli hiši, dala vedeti, kako nepomembno ji je to opravilo. "Koga za vraga zanimajo božične stvari in dekoracija?“ se je Melania Trump spraševala na posnetku, ki ga je Wolkoff objavila kot del promocije svoje knjige o Melanii.

Obstaja pa nekaj tviterašev, ki so se spotaknili ob črne vaze … 

melania trump | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

"Nič topline in veselja ne izžareva bolj kot črne žare“, "Videti je, kot bi se Melania sprehajala med pogrebnimi žarami“, "Melania ima božični stil: oster, depresiven, krvavo rdeč, sredi pandemije za božič črne žare s pogrebnim razpršilom“, se glasi nekaj negativnih komentarjev na račun Melanijinega izbora.

melania trump | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter
melania trump | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Komentarjev 5
  • cioreapor 17:49 02.december 2020.

    www︎.︎Norias︆.︆net - odličen prrojekt za odrrasle, ki želikko najti partnerja za sseks

  • darja32 14:40 02.december 2020.

    Pogrebna vežica. Času primerno.

  • ferdo2 14:26 02.december 2020.

    Tu se vidi vsa pritlehtnost in faušija Slovencev.Katera Slovenka pa ne bi bila rada na Melaniem mestu?Poglejte hčerko od Erjavca,poročila se s starim dedom,ki ima na banki par milijonov,ki jih mogoče čez par let ne bo več.Če,že vzameš starega vzami ...prikaži več milijarderja kot Melania.Naj bolj čez Melanio tolčejo ženske zaradi faušije,ker one niso na njenem mestu.So preveč grde in neumne.