Magazin > VIP
3041 ogledov

Norveška princesa šokirala z izborom novega izbranca

Märtha Louise
Norveška princesa Märtha Louise je potrdila stari rek, da je ljubezen slepa.

48-letnica se je namreč zaljubila v štiri leta mlajšega Afroameričana, ki sliši na ime Durek-Derek. Predstavlja se kot „duhovni voditelj“ in ‘nadarjeni zdravilec’, skratka šaman, ki mu slepo zaupa tudi hollywoodska igralka Gwyneth Paltrow. Ali gre zaupati njej, je vprašljivo. Zaradi njenih nasvetov, ki jih redno deli na svojem blogu, so se zdravniki že večkrat prijeli za glavo.

Kakor koli že,  Märtha je v šamanu prepoznala svojo sorodno dušo.

“Durek ni načrtoval, da se bo zaljubil v svojo stranko, a privlačnost med njima je bila že takoj nenavadno močna. Oba verjameta, da se poznata že iz prejšnjih življenj in da sta se sedaj srečala zato, da bi svet ozdravila skupaj z Durekovimi sledilci. Durek je povsem prepričan, da je bil v prejšnjem življenju kralj in da sta bila s princeso v enem od prejšnjih življenj poročena,” je Daily Mail povedal vir.

Durek z javnostjo ne deli le svojih magičnih sposobnosti, ampak tudi informacije o svojem zasebnem življenju. Tako je že pred časom povedal, da je biseksualec.

Na tej povezavi pa si lahko ogledate novega žrebca norveške princese.

Komentarjev 3
  • kapibara1 11:57 25.junij 2019.

    Pa sem mislu, da je samo Vonova farben-blind.. ?? Kako so bile babe sluzaste, na prvo poglavje Bela Masajka.. ko so pa dobile drugi del, so pa poniknile, ko žabe za čez zimo..

  • marsal 10:35 25.junij 2019.

    ta punca rabi samo moški ud , pametnih pogovorov ne rabi ! Po možnosti je še musli , da jo večkrat nabriše od zadaj !