Magazin > VIP
10 ogledov

Noseča Jennifer tudi zaročena

Jennifer Love Hewitt FameFlynet
Potem ko se je včeraj izvedelo, da igralka Jennifer Love Hewitt pričakuje prvega otroka, je zvezdnica zdaj sporočila še, da je tudi zaročena.

Jennifer Love Hewitt in njen izbranec Brian Hallisay sta se po poročanju ameriških medijev zaročila že pred enim mesecem med romantičnimi počitnicami po Evropi. Novica je prišla v medije tik za tem, ko sta razkrila, da skupaj pričakujeta prvega otroka. Brian in Jennifer sta skupaj sicer komaj eno leto, a sta očitno ugotovila, da sta si usojena.

Parček se veseli, da bosta postala starša, saj sta si tega oba zelo želela. Kot je znano, je Jennifer v začetku leta celo resno razmišljala o tem, da bi si dala zamrzniti jajčeca, saj je bila v preteklosti že večkrat razočarana v ljubezni. Da si želi družine, ni skrivala niti v intervjujih. "Zelo si želim imeti otroke, obsedena sem z njimi. Komaj čakam, da jih bom imela." Kot kaže, se ji je le nasmehnila družinska sreča.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.