Magazin > VIP
33762 ogledov

Nosečnost dolgo skrivala tudi ta znana Slovenka

Ajda Sitar
1/5
Instagram
Videti je, da je letos ponovno pravi zvezdniški baby boom tudi na Slovenskem.

Med zadnjimi, ki je veselo novico delila z javnostjo, je slovenska blogerka Ajda Sitar Žumer. Pod njeno objavo na Instagramovem profilu so se kmalu zvrstile številne čestitke, a tudi začudenja, saj nekateri niso mogli verjeti, da je Ajda svojo nosečnost tako dolgo uspešno skrivala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AJDA SITAR ŽUMER | Blogger (@ajdasitar)


Svoj nosečniški trebušček že kar nekaj časa ponosno razkazuje svojim sledilcem tudi Lepa afna, ki s partnerjem, profesionalnim igralcem golfa, Anžetom Leskovarjem, otroka pričakuje spomladi.

Prav tako je novico o nosečnosti potrdila pred časom tudi Ana Mari Panker, ki smo jo spoznali v resničnostnem šovu Big Brother in se je leta 2019 poročila s svojo srednješolsko simpatijo Luko. Par je imel v zadnjih letih precej dela, med drugim sta gradila hišo, sedaj pa ju čaka še prav posebno presenečenje, rojstvo otroka. "Imela sem sanje - poroka ... sanje so se izpolnile. Imela sva cilj - hiša ... cilj se je izvršil. Imela sva največjo željo - (simbol za dojenčka) ... želja se uresničuje. Do nobene stvari nisva prišla kot bi mignil, ampak zdaj vsako stvar toliko bolj ceniva. Hvala," je zapisala ob nosečniški fotografiji na Facebooku.

Patricia Pangeršič, vplivnica in osebna trenerka, ki je bila leta 2021 tudi dobitnica naziva Femme Fatale, je po bolečem splavu, objavila veselo novico, da je znova v pričakovanju. Ob fotografiji je zapisala: "Najprej pride ljubezen, nato prideš ti. Bodoča mami in ati."

V veselem pričakovanju sta tudi Maja Prašnikar in Alen Kobilica, ki prav tako že nestrpno pričakujeta rojstva njunega drugega otroka.

Anja Baš pa se je rojstva že razveselila 13. Avgusta, ko je na svet prijoka deklica Ava. Ana je postala mamica že februarja 2020, ko je rodila sina Vita. Pred dobrim letom dni pa je na družabnem omrežju delila zapis ter z njim razkrila žalostno vest, da je v času nosečnosti izgubila otroka. A že v začetku letošnjega leta je sledila vesela novice, da bo Anja kmalu postala zopet mamica, kar se je v avgustu tudi zgodilo.

 

 

Komentarjev 3