Magazin > VIP
71 ogledov

Nosečnost je Brunijevo presenetila

Carla Bruni Sarkozy Reuters
Francoska prva dama Carla Bruni-Sarkozy je za francoski časnik Nice-Matin le razkrila podrobnosti o nosečnosti.

Dolgo se je ugibalo, ali je soproga francoskega predsednika Nicolasa Sarkozyja, Carla Bruni-Sarkozy, res noseča, pred nekaj tedni pa so v javnost pricurljale fotografije zakonskega para, ki uživa na počitnicah v Franciji. Na fotografijah se Carli okrogli trebušček že lepo pozna, zdaj pa je pevka in igralka prvič spregovorila tudi o nosečnosti.

Na vprašanje, ali drži, da pričakujeta fantka, je za francoski Nice-Matin odgovorila, da še sama ne ve in da je bolje, da nekatere stvari ostanejo skrivnost. Nosečnost, trenutno je v šestem mesecu, pa jo je kar presenetila, je razkrila. 43-letnica si je želela dokončati svoj novi album, ko je izvedela, da pričakuje otroka.

Skrivnostna je bila tudi pri vprašanju, kako bo rojstvo vplivalo na videz njunega zakona, povedala je le, da je njuna javna podoba čisto drugačna od zasebne. Zlobni jeziki v Franciji pa že namigujejo, da naj bi nosečnost, otrok in idilično družinsko življenje Nicolasu, ki naj bi se prihodnje leto potegoval za nov predsedniški mandat, zelo koristili.

Odkar sta se leta 2008 poročila, pa Carla ni skrivala želje po skupnem otroku. Iz prejšnjega razmerja ima že skoraj desetletnega sina Auréliena, medtem ko ima Nicolas iz dveh zakonov tri otroke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.