Magazin > VIP
28 ogledov

Nosečo Katie odpeljali v bolnišnico

Harvey Price Katie Price FameFlynet
Noseča Katie Price je morala v bolnišnico. Kot poročajo, bi se njen otrok lahko rodil prehitro.

Potovanje se je za nosečo britansko starleto Katie Price končalo v bolnišnici. Lepotica je imela občutek, da ji odteka voda, zato so jo nemudoma odpeljali na urgenco. Tam so ugotovili, da ima razpoko na plodovnici, kar pomeni, da je Katie grozila bakterijska infekcija, zaradi katere bi se njen otrok lahko rodil deset tednov prezgodaj. "V deželi, v kateri nikogar ne pozna, je priključena na infuzijo in monitorje srčnega utripa. Lahko bi odšla, a bi tvegala otrokovo življenje. Seveda je ostala. Zdravniki so ji zagotovili, da bodo storili vse, kar je v njihovi moči. Z otrokom bo vse v redu, če bo njeno stanje ostalo stabilno. Zdaj se trudijo preprečiti infekcijo in prezgodnje popadke," je izdal Katiejin znanec.

Kot poroča Mirror, je Priceova vedela, da se bo nosečnost, četudi se je ves čas odlično počutila, končala slabo. "Imam slab občutek. Mislim, da se bo zgodilo nekaj dramatičnega,“ naj bi pred kratkim povedala trikratna mamica. Oče njenega četrtega otroka je njen tretji mož Kieran Hayler.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.